Η ποτοποιία μας συνεχίζει και σήμερα να συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των αλκοολούχων ποτών (εκχύλιση - απόσταξη) με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τυποποίησή τους.
Ο συνεχής έλεγχος τόσο στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται όσο και σε όλες τις διεργασίες παραγωγής, αποθήκευσης, εμφιάλωσης και ποιοτικής ανάλυσης των αλκοολούχων ποτών που παράγουμε, μας έχει δώσει την πιστοποίηση ISO 22000 για τρόφιμα και ποτά.
Στα πλαίσια της συνεχούς ανησυχίας μας και του πάθους μας για ποιότητα, η εταιρεία μας έχει στόχο να εξελίσσεται επιστημονικά και να ερευνά τα προϊόντα που παράγει και διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση καινοτομίας και προόδου. Η επιστημονική έρευνα που ξεκίνησε το 2012 συνεχίζεται και σήμερα,στοχεύοντας, κυρίως, σε αρωματικά βότανα της ελληνικής γης, για την δημιουργία νέων προϊόντων, εμπλουτίζοντας την συλλογή των ηδύποτων με φυσικά εκχυλίσματα της ποτοποιίας.
Συμμετέχουμε σε διεθνείς και εγχώριες εμπορικές εκθέσεις, διαγωνισμούς και φεστιβάλ, με θετικά αποτελέσματα, διακρίσεις και βραβεύσεις για τα προϊόντα μας. Προτείνουμε συνεχώς στο κοινό σύνθετες και πρωτότυπες δημιουργίες, στις οποίες περιέχονται τα προϊόντα μας, κατόπιν συνεργασίας με αναγνωρισμένους σεφ και barteders, όπως κοκτέιλ, συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.